Fri konsultation för din vårdnadstvist

Kostnadsfri rådgivning

eller ring oss 08-24 26 10 för fri konsultation

Det kostar inget att prata med oss

Behöver du rådgivning och vägledning gällande vårdnadstvist eller andra familjerättsliga ärenden så ska du kontakta oss. Vi erbjuder alltid våra klienter 1 timmes fri konsultation så att vi kan ge dig bästa möjliga återkoppling.

Det är inte alltid säkert att man kommer att behöva ett juridiskt ombud så därför ska du inte tveka att höra av dig till oss och använda den fria konsultationstimmen.

Hur gör man för att aktivera fri konsultation hos Advokatfirman Defens?

Ring oss direkt på 08-24 26 10, förklara ditt ärende och säg att du vill nyttja erbjudandet om en timmes fri konsultation så tar vi hand om dig.

Vi finns här för dig

Välkommen till Advokatfirman Defens, en advokatfirma som specialiserat sig på vårdnadstvister och familjerättsliga ärenden. Din ställning som klient är vår främsta prioritet, och vi är hängivna åt att skydda dina intressen. Vi är alltid redo att bistå dig när du behöver oss.

Medlemmar i Sveriges Advokatsamfund

All advokater på Advokatfirman Defens är anslutna till Sveriges advokatsamfund, vilket bekräftar deras professionalism och höga etiska standard i juridisk rådgivning.

Advokatsamfundets logotyp

Brottsofferjouren finns där för dig

Brottsofferjouren är en ideell organisation som erbjuder stöd och rådgivning till brottsoffer, deras närstående samt vittnen. De arbetar för att ge hjälp och information, samt förmedla kontakt med relevanta myndigheter.

Brottsofferjouren

Kontakta oss

Advokatfirman Defens
Org.nr 556835–3204

Telefon: 08-24 26 10

E-post: [email protected]

Klicka här för direkt kontakt med våra advokater och jurister.

Relaterade länkar

Vi hjälper dig igenom den rättsliga processen vid vårdnadstvist.